Loading...
Röster om2018-08-23T08:15:33+00:00

Josefina är en varm, trygghetsingivande, inkännande, närvarande coach som lyssnar med medkänsla. Josefinas coaching gav mig en större självmedkänsla och förståelse för mina behov. De frågor som hon ställde hjälpte mig att själv hitta till svaren. Efter en coachning session kände jag mig mindre förtvivlad, fel och vilse. Jag kände mig lugnare och en känsla av större tillit till livet, min väg och mig själv. Jag skulle rekommendera Josefina till alla som behöver stöd och guidning, vare sig det gäller kreativiteten eller i livet generellt.”

Elina Johansson

Josefina hör dig, ser dig och vägleder med enkla, men bra verktyg. Josefina räds inte djupet och är en trygg och klok och uppmuntrande coach. Hon fångar upp viktiga ledord och ger uppgifter utifrån dom. Josefina har en förståelse för att det är viktigt att röra vid de underliggande hindren samtidigt som hon håller fokus på det kreativa.”

Ingela Jansson

Josefina är lyhörd, inkännande och lämnar mycket utrymme för att jag ska hitta mina egna svar. Hon hjälpte mig att hitta mina egna styrkor och resurser, och genom det har jag fått mod, självförtroende och redskap att fortsätta våga gå framåt. Jag kan absolut rekommendera Josefina.”

Anna Döbling

Josefina är varm, inkännande, stöttande och har ett genuint intresse. Det känns skönt att jag har kommit på vad jag ska göra i mitt liv, helt fantastiskt! När jag började bli coachad av Josefina visste jag bara lite grann. Nu när tankarna mognat och utvecklats har jag kommit fram till det här.”

Jenny Söderberg

Josefina är mycket närvarande och inkännande. Det känns väldigt enkelt att våga vara öppen inför henne, vilket gör det lättare för mig att nå självinsikt och resultat.”

Lena C

Vill du veta mer eller pröva en session tillsammans med mig kontakta mig här.

För att ge dig den bästa upplevelsen använder vi cookies på vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att cookies används för detta ändamål. Ok